Every1Free - EFT Company

Een weg naar Emotionele Vrijheid

Zondagmiddag 13 januari 2019

Start GROEI-GROEP

"LÉÉF de Diamant die je bent "Van Burn-Out naar On-Fire

Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Gallagher Institute en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is dit in haar dagelijkse leven toe gaan passen om het niet meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De "burn-out" veranderde in "on-fire."

Door deze ervaring aan den lijve doorleefd te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dit doe je samen! Lees meer:


DATA 2019: 

- 13 januari - 10 februari - 10 maart - 14 april - 12 mei - 9 juni - 18 augustus - 15 september - 13 oktober - 10 november 

- 15 december


Locatie:                   Wakker bewustZijn, Westerweg 14, Alkmaar
Aanmelden vooraf: T: 06 22741509, E: [email protected] of via het contactformulier


Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt

YOGA voor mensen met downsyndroom

Mensen met downsyndroom krijgen vaak te veel prikkels uit hun omgeving, worden door hun gevoeligheid snel onbewust overvraagd en regelmatig kunnen ze die indrukken en ervaringen niet goed verwerken. Ze weten niet wat ze ermee aan moeten. Dit kan vervolgens leiden tot onrust, pestgedrag, concentratieproblemen, slaapproblemen, spanningen, angsten en soms zelfs agressiviteit. 

Deze speciale  yogalessen kunnen hier verandering in brengen.
Geef je op voor een GRATIS proefles!


Start vanaf februari 2019 op de maandagavond van 19.15 - 20.15 uur