Every1Free - EFT Company

Een weg naar Vrijheid

Wat is EFT?


Emotional Freedom Techniques is een techniek om vrij te worden van negatieve en/of beperkende emoties. EFT op zichzelf is geen therapie, maar kan wel therapeutisch gebruikt worden omdat het een methode is om vastzittende emotionele problemen op te lossen.

De kracht van EFT is ontzettend waardevol omdat EFT ook als sleutel gebruikt kan worden om oude paradigma's te veranderen. Dit betekent dat je vrijkomt uit een vicieuze cirkel van beperkende gedachten, gevoelens, lichamelijke klachten en pijnen. De basisprocedure voor EFT

Het EFT-basisrecept om te tappen is een helende tool die je eenvoudig toe kunt passen. Het vormt de basis om je emotionele vrijheid te verruimen. Het is de tapprocedure die je gebruikt voor elk rondje van EFT.  

EFT staat bekend als een zelfhulpmiddel dat door iedereen gebruikt kan worden. Op zichzelf kan het EFT tap-basisrecept worden toegepast op elk probleem dat je wilt oplossen en hoewel het nog maar de eerste stap is naar het volledige potentieel van EFT, kan het hele mooie resultaten geven. De rest van de voordelen ervaar je wanneer je leert hoe je de tap-procedure het best kunt gebruiken, maar je moet de basiskennis weten voordat je de rest leert. Klik hieronder en leer hoe je kunt beginnen.


BasisreceptHandleiding #1: EFT Basisrecept
- Gelukkig zijn is je geboorterecht.
Neem met EFT jouw recht in eigen hand. - Hieronder een video van Gary Craig van www.emofree.com,  de grondlegger van Official EFT®, waarin hij weergeeft wat EFT in grootsheid kan betekenen en welke onderzoeken er inmiddels bij betrokken zijn (geweest).