Every1Free - EFT Company

Een weg naar Vrijheid

Ik ben Sonja Verberne, oprichter van  

Every1Free – EFT Company

Na mijn twintigjarige loopbaan als complementair geneeskundige, yoga- en meditatiedocent, trainer/coach en auteur, heb ik na een uitdagende periode in mijn leven de knoop doorgehakt en besloten om als EFT (Emotional Freedom Techniques) Transformatiecoach / behandelaar en Inspirator mijn werkende leven voort te zetten. EFT heeft mijn leven op een baanbrekende positieve manier veranderd en dit is wat ik iedereen gun.


EFT is in mijn leven gekomen bij toeval. Het is mij 'toegevallen' toen ik in het dieptepunt van mijn faillissement zat en volledig burn-out was. Je leest het wel eens in boeken, maar die betreffende avond was ik werkelijk gebroken. De rek was er letterlijk en figuurlijk uit. Fysiek, emotioneel en mentaal helemaal kapot. En in het oog van deze storm opende ik bij toeval een filmpje op YouTube over EFT en omdat ik toch niet wist wat ik anders kon doen, ben ik gewoon mee gaan tappen. En waarachtig, na een kwartier voelde ik mij veel beter. De rust keerde terug en ik had het gevoel dat er nieuwe mogelijkheden waren. Er was iets aangeboord in mij wat ik daarvoor nog niet kende. Mijn hart jubelde en ik voelde dat er diep in mij een drang was niet meer te willen geloven in de misère waar ik in zat, maar dat ik op zoek wilde naar mogelijkheden die er wel waren. Dit was een absolute bewustzijnsverandering die als het ware zorgde dat het licht weer zichtbaar werd in mijn leven. Ik voelde weer de vrijheid om te bewegen.

Daardoor ben ik er van overtuigd dat wanneer wij dit innerlijke werk met EFT in onszelf doen, het ons laat genezen van negatieve emoties, gedrag en attitudes. Wanneer wij ons tot in de diepte vrij voelen, staan we plotseling open voor geweldige mogelijkheden en kansen die we niet eerder konden zien en kunnen we nieuwe en betere keuzes maken. 


Bij Novet, Gary Craig Official Training Centre in Amsterdam heb ik mij onder het wakend oog van Gabriëlle Rutten, tot professioneel EFT behandelaar  omgeschoold. Hiermee kan ik een breed publiek bedienen. (klik hier)  Steeds weer gaat mijn hart zingen als ik mensen vrij zie komen van pijnen, negatieve emoties, oude overtuigingen en paradigma's die aan welk probleem dan ook ten grondslag liggen.


Ik ben gestart met Every1Free omdat ik een diep verlangen heb om zoveel mogelijk mensen te helpen hun onbewuste blokkades op te ruimen, zodat ze het leven vreugdevoller, zelfverzekerder, waardig en doelbewust kunnen ervaren.

Mijn missie is om jou te helpen jezelf te genezen en de beste versie van jezelf te worden.

Zo kunnen we allemaal een beter leven ervaren en ons inzetten voor een mooiere wereld!


- Kies voor de vrije versie van jezelf -